CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS AUGUST and SEPTEMBER 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN AUGUST & SEPTEMBER 2014.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli RESEPI BISKUT RAYA 2012
( 25 jenis )
KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012 sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @ 2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 30 Ogos 2014(Saturday)-Class Hand's on Aneka Talam - Part 1-12 Jenis . (10 Kosong)- Rm 190 KLIKMODULE CLASS ANEKA TALAM


Tarikh : 31 Ogos 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (10 Kosong )- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 5


Tarikh : 1 September 2014 (Monday -P/H-Monday)- (8 Kosong)- Rm 280- Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco Velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus).. Resepi ,filling Cheese Lava yang tersangat sedap..

Tarikh : 6 September 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (10 Kosong )- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3


Tarikh :7 September 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis (10 Kosong) -Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2



Tarikh : Sila Booking Sekarang - RM 250 - CLASS HAND'S ON 6 TYPES BROWNIES KUKUS & BAKAR....Sangat sesuai untuk bisnes..setiap peserta akan diajar menimbang bahan, membuat, membancuh & menghias brownies in tray secara Hand's On..Memang berbaloi-baloi kerana class ini dijalankan secara "DO IT YOURSELF( DIY )" penyertaan hanya untuk 20 orang sahaja..Penyediaan brownies tersangat senang..semudah"cekodok pisang"..he..he..betul!!Join Class jika nak tau detail..tak ada basic buat kek langsung & tak ada mixer cake pun boleh jadi brownies..memang terhangat & berbaloi-baloi..jangan risau..pendedahan didalam class hanya di "Chef Asma Culinary Studio" sahaja...KLIK GAMBAR CLASS BROWNIES

Tarikh : Sila Booking Sekarang- Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 .(Sila Booking) Rm190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4


Tarikh : Sila Booking Sekarang- CLASS DEMO 10 JENIS ANEKA PUDING PART 1 -RM 190 -(Sila Booking).. KLIKGAMBAR ANEKA PUDING PART 1

Tarikh : Sila Booking Sekarang- Class Demo Pelbagai Jenis FROZEN FOOD (10 Jenis ) - Rm 190- (Sila Booking Sekarang).... Sesuai untuk komersial..Sangat berbaloi..baloi..KLIK GAMBAR CLASS FROZEN

Tarikh : Sila Booking Sekarang -( November)-RM 250..... Class Demo Nasi ARAB , KAMBING PANGGANG & BAKLAVA Dessert.... Special resepi dari Timur Tengah.. Penyertaan terhad ... Sila booking awal.. class ini sangat sesuai untuk pengusahaan katering dan sesiapa sahaja yang berminat.. berbaloi2... nak perap Kambing pun diajar... jika nak buat function.. perap sendiri aja.. mmg berbaloi2... kalau beli kambing seekor yang siap dipanggang pun dah ribu RINGGIT harganya... tak rugi join class ini...tempat dan kedai untuk membeli rempah - rempah dari ARAB akan saya inform dalam class.. jgn risau alamat kedai pun akan saya bagi tau dalam class.. saya tak jual rempah ARAB.. hanya kedai jual rempah ARAB sahaja akan saya bagitau.. pi beli sendiri ya....KLIKGAMBAR CLASS NASI ARAB

Tarikh :- Sila Booking Sekarang (Half Day Class)- RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On BISCOTTI ..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) .. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi menjelang musim perayaan. ( Sy akan call secara personel untuk class ini bergantung pada kelapangan masa saya. .tak perlu group..one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq )


Tarikh :-Sila Booking Sekarang (Half Day Class ) - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar).. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang musim perayaan. ( Sy akan call secara personel untuk class ini bergantung pada kelapangan masa saya..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***
Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )


No Telefone / WhatsApp : - 012-3083750 ...


Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin


Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Wednesday, August 6, 2014

JADUAL CLASS AUGUST and SEPTEMBER 2014

1. Jika anda ingin membeli RESEPI BISKUT RAYA 2012 ( 25 jenis ) KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @ 2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar  dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT
 
Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

 Tarikh : 30 Ogos 2014 (Saturday)- Class Hand's on Aneka Talam - Part 1-12 Jenis . (10 Kosong)- Rm 190 KLIKMODULE CLASS ANEKA TALAM

Tarikh : 31 Ogos 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. 
(10 Kosong )- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 5

Tarikh : 1 September 2014 (Monday -P/H-Monday)- (8 Kosong)- Rm 280- Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco Velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus).. Resepi ,filling Cheese Lava yang tersangat sedap..

Tarikh : 6 September 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. 
(10 Kosong )- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3
Tarikh :7 September 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis  (10 Kosong)
 -Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : Sila Booking Sekarang - RM 250 - CLASS HAND'S ON 6 TYPES BROWNIES KUKUS & BAKAR...Sangat sesuai untuk bisnes..setiap peserta akan diajar menimbang bahan, membuat, membancuh & menghias brownies in tray secara Hand's On..Memang berbaloi-baloi kerana class ini dijalankan secara "DO IT YOURSELF( DIY )" penyertaan hanya untuk 20 orang sahaja..Penyediaan brownies tersangat senang..semudah"cekodok pisang"..he..he..betul!!Join Class jika nak tau detail..tak ada basic buat kek langsung & tak ada mixer cake pun boleh jadi brownies..memang terhangat & berbaloi-baloi..jangan risau..pendedahan didalam class hanya di "Chef Asma Culinary Studio" sahaja...KLIK GAMBAR CLASS BROWNIES 
Tarikh : Sila Booking Sekarang- Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 .(Sila Booking) 
 Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : Sila Booking Sekarang- CLASS DEMO 10 JENIS ANEKA PUDING PART 1 -RM 190 -(Sila Booking).. KLIKGAMBAR ANEKA PUDING PART 1
Tarikh : NOVEMBER..Sila Booking Sekarang- Class Demo Pelbagai Jenis FROZEN FOOD (10 Jenis ) - Rm 190- (Sila Booking Sekarang).... Sesuai untuk komersial..Sangat berbaloi..baloi..KLIK GAMBAR CLASS FROZEN

Tarikh : Sila Booking Sekarang -( November)-RM 250..... Class Demo Nasi ARAB , KAMBING PANGGANG & BAKLAVA Dessert.... Special resepi dari Timur Tengah.. Penyertaan terhad ... Sila booking awal.. class ini sangat sesuai untuk pengusahaan katering dan sesiapa sahaja yang berminat.. berbaloi2... nak perap Kambing pun diajar... jika nak buat function.. perap sendiri aja.. mmg berbaloi2... kalau beli kambing seekor yang siap dipanggang pun dah ribu RINGGIT harganya... tak rugi join class ini...tempat dan kedai untuk membeli rempah - rempah dari ARAB akan saya inform dalam class.. jgn risau alamat kedai pun akan saya bagi tau dalam class.. saya tak jual rempah ARAB.. hanya kedai jual rempah ARAB sahaja akan saya bagitau.. pi beli sendiri ya....KLIKGAMBAR CLASS NASI ARAB

Tarikh :- Sila Booking Sekarang (Half Day Class)- RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On BISCOTTI ..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) .. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi menjelang musim perayaan.  ( Sy akan call secara personel untuk class ini bergantung pada kelapangan masa saya. .tak perlu group..one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq )

Tarikh :-Sila Booking Sekarang (Half Day Class ) - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar).. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang musim perayaan. ( Sy akan call secara personel untuk class ini bergantung pada kelapangan masa saya..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***
Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone / WhatsApp : - 012-3083750 ...


Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin


Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Tuesday, June 3, 2014

CLASS ANEKA TALAM PART 5 - 12 JENIS - RM 190.. Sahaja..


Assalam & Salam Hormat.. Jika berminat nak join Class Aneka Talam Part 5 (12 Jenis), Tarikh : 30 Ogos 2014 ( Saturday), Jam: 10 am - 6pm.. sila call direct @ sms ke no hp 012-3083750( Chef Asma )
 masih ada kekosongan.. jangan ketinggalan untuk join class ini kerana sangat berbaloi-baloi, jadilah anda seorg pakar kuih talam & tambahkan jualan anda dengan mempelajari pelbagai jenis aneka talam yang akan menambahkan pendapatan anda sepanjang hari.Ramai student Chef Asma sudah menjadi seorg pengusaha Aneka Kuih Talam Terkenal dan juga seorg tenaga pengajar Kuih Talam seluruh Malaysia termasuk Singapore, Brunei, Negara Timur Tengah dan Europe...Jenis Aneka Talam :-1. Talam Terang Bulan @ Talam Lapis Zamrud 2. Talam Durian 3 Rasa 3. Serimuka Batik 4. Lompang Berinti 5. Lapis Mutiara Hitam 6. Talam Sago Nusantara 7. Talam Lapis Pisang 8. Talam Lapis Cracker 9. Talam Permata Keledek 10. Lapis Ubi Thai 11. Bingka Suji 12. Talam Lapis Limau Purut 13. Talam Sri Pelangi 14. Kosui Temasik 15. Lapis Srikaya Coklat 16. Kuih Tako Jagung In Cup 17. Talam Asyura 18. Talam Cendol Dwi Warna 19. Puteri Mandi In Cup 20. Lepat Ubi Semarang/ Jawa

Pelbagai jenis Aneka Talam Manis dan Pedas..
Talam Terang Bulan @ Talam Lapis Zamrud..
 Lapis Ubi Kayu ( Thai Style).. resepi yang anda cari selama ini..

 Talam Lapis Tiga Rasa.. Student saya ( Kak Ani dari Alor Star ) dah jadikan Talam ini sebagai ibu duit.. Anda bila lagi???.. Jom join sekarang.. Ramandhan sudah hampir menjelang tiba..
  Pelbagai Jenis aneka talam akan dipelajari.. tak rugi belajar dengan "SIFU KUIH TALAM" segala tips yang diberikan akan membuahkan hasil.. tambahkan ilmu anda sekarang.. berbaloi-baloi..

Tuesday, May 27, 2014

KELAS ANEKA NASI ARAB DAN KAMBING PANGGANG - 1 JUNE 2014- SUNDAY- SILA CALL @ SMS JIKA BERMINAT..


Assalam dan Salam Hormat.. Jangan lepaskan peluang anda untuk menghadiri KELAS ANEKA NASI ARAB.. Memang sedap.. ramai pengusaha katering yang datang belajar di CHEF ASMA CULINARY STUDIO, Pengusaha katering terkenal di Johor Bharu pun datang menuntut ilmu disini.. memang resepi yang enak sekali.. Resepi Asli dari TIMUR TENGAH.. bukan senang nak dapatkan resepi yang asli ini untuk dikembangkan sebagai bisnes.. tak rugi datang belajar.. sambil masak untuk keluarga, boleh masak sekali untuk jamuan besar - besaran.. saya akan ajar anda untuk tips semua ini.. KELAS Masih ada KEKOSONGAN.. SILA CALL @ SMS direct.. 012-3083750 ( Chef Asma)
Nasi Kabsha Berempah.. saya tak jual rempah.. saya akan bagitau dimana nak beli bahan- bahan Nasi Arab , kalau nak berniaga dan nak jimatkan kos anda kena beli dengan pembekal yang membawa masuk bahan ini secara direct.. bukan dengan orang tengah.. dapat anda berjimat.. RAHSIA.. ada di Chef Asma Culinary Studio..
Nasi Mandi Ayam..
Ayam Panggang dan Kambing Panggang..
Nasi Mandhi Kambing.. memang sedap.. tak berbau langsung " bau hamis" kambing..
Nasi Mandhi Ayam..
Kambing seekor untuk anda semua yang menghadiri kelas ini.. nak beli kat mana?? saya akan bagitau..
Ayam Panggang yang diperap dengan rempah timur tengah..
Nasi Kabsha  menggunakan beras yang enak.. salad diajar sekali,,,
Kambing Panggang, bahan perapan juga akan diajar,,, berbaloi-balaoi.. jika anda membeli seekor kambing yang dah disiap panggang bersama salad.. harga ribuan ringgit.. jika anda belajar perap sendiri.. anda boleh berjimat separuh harga....  berbaloi- baloi..

 Jom sertai KELAS ANEKA NASI ARAB .. rugi tak join.. call @ sms jika berminat.. Puasa dan Hari Raya akan menjelang tiba.. Open House akan diadakan.. Masak sendiri lagi untung, Menu utama Nasi Arab & Nasi Kabsha bersama pelbagai jenis salad dan baklava.. Tetamu akan tersenyum dan memuji masakan anda.. Happy tidak terhingga bila hidangan sedia diatas meja.. seronok kan???.. Jangan Lepaskan peluang ini.. sertai sekarang sebelum terlambat.. Class terahkir untuk Tahun 2014.. Terima Kasih dan Jumpa Lagi..

Tuesday, May 20, 2014

PLS!!!..PLS!! GUNAKAN GAMBAR SENDIRI UNTUK BUAT PROMOSI...Tak marah.. cuma nak ingatkan saje!!!

Assalam dan Salam Hormat.. Maaf sekali lagi.. saya tak marah sekadar teguran ikhlas untuk memajukan diri anda semua terutama student saya yang dikasihi.. saya sayang semua student saya, kalau boleh saya nak semua student saya berjaya.. itulah harapan saya.. jika ada yang tak betul , saya cuba betulkan dengan ikhlas.. bukan nak marah.. Cuba tengok gambar diatas.. inikan hasil gambar dari blog saya.. Gambar ini tak seharusnya digunakan untuk buat promosi jika anda nak buat class.. bukannya apa.. Bila anda buat class , product tak sama macam diatas.. sebelum saya bersuara , saya dah buat kajian dahulu.. bila saya tanya.. mmg gambar ni diambil sendiri guna kamera sendiri.. Ya Allah ini jawapannya.. gambar ni kan sebijik dari blog chef asma.. hati -hati sebelum beri kenyataan.. "gambar diatas adalah dari facebook student saya untuk buat promosi class".. rasanya beliau dah removed bila PA saya balas komen.. Maaf ya.. yang banyak handle facebook adalah My PA..
Ni lagi satu.. gambar talam kat bawah tu pun dari blog saya..( gambar roti tu bukan class saya ya .. saya cuma sempat saved image yang ini sahaja) hati- hati anak-anak muridku yang disayangi.. ini teguran ikhlas.. bukan marah.. nak bagi u all semua berjaya.. kalau nak tengok contoh testimoni anak murid saya yang terbaik.. tengok di wall facebook Asma Nordin.. Leeza Delight.. memang terbaik promosinya.. guna hasil airtangan sendiri dan ramai lagi anak murid saya yang terbaik dan dah berjaya.. ribuan anak murid yang datang menuntut ilmu di Chef Asma Culinary Studio sudah mengapai impian mereka... Saya bukan minta dihargai,, tetapi menghormati seorang guru itu seharusnya.. barulah kita akan berjaya.. ini la petua saya.. kalau tak suka duk diam-diam.. jangan pi kelas lain duk canang cerita merapu-rapu.. kalau student datang canang cerita sifu mereka .. jawapan saya "" ITU STYLE DIA" belajar banyak guru memang bagus.. ilmu dapat banyak.. OK.. terima kasih buat semua.. jangan ambil hati ya coz ini teguran ikhlas untuk memajukan diri anda semua kerana " SAYA SAYANG ANDA SEMUA" maaf saya tak sempat reply setiap komen yang dihantar.. Bersabar jika nak menuntut ilmu dengan saya kerana terlalu ramai waiting list untuk CLASS ANEKA TALAM.. Terima Kasih dan Jumpa lagi..

Wednesday, May 14, 2014

CLASS DEMO ANEKA PUDING PART 1 - 17 MEI 2014- SATURDAY-RM 190 Sahaja..

Assalam & Salam Hormat.. Jika  berminat nak join CLASS ANEKA PUDING PART 1 ( 10 Jenis) - RM 190 Sahaja.. Tarikh : 17 Mei 2014 ( Saturday), Time: 10am - 6pm, Lokasi: Chef Asma Culinary Studio, Taman Putra Perdana, Puchong, Selangor..Sila Sms Direct Chef Asma.. Pelbagai jenis dapat dipelajari detail, sila click sebelah kanan ( bahagian label) untuk lihat module yang akan diajar.. Pls call direct Chef Asma.. 012-3083750..
Puding Lapis Tikar..
Puding Domino..
Puding Roti Pancawarna
Puding Lapis Tikar , sangat cantik untuk dibuat hantaran..
Puding Roti Pancawarna..
Puding in cup..
 

Puding Lapis Labu..
Assorted Puding.. berbaloi-baloi.. rugi tak join..
Puding Roti bersama sos kastard yang sangat sedap..
Pelbagai jenis pudding...
Puding Lapis Pandan..
Puding Lapis Domino..
Puding Lapis Tikar..
Puding Lapis Chiffon..
Puding Cream Caremel.. resepi yang enak sekali..
Puding kastard in cup..

 Bread and Butter Puding.. Sangat enak sekali.. Jom join class pudding.. tersangat berbaloi-baloi.. dapat menjana pendapatan buat seisi keluarga  , hari- hari boleh buat sendiri, Ramadhan  & Syawal akan menjelang tiba.. Sila datang belajar untuk mendapat teknik- teknik yang betul sebelum terlambat.. tq

Tuesday, May 6, 2014

CLASS ANEKA TALAM PART 5 - 13 JENIS - RM 190 Sahaja.. 10 Mei 2014 ( Saturday)


Assalam & Salam Hormat.. Jika berminat nak join Class Aneka Talam Part 5- 13 Jenis, Tarikh 10 Mei 2014 ( Saturday), Jam: 10 am - 6pm.. sila call direct @ sms ke no hp 012-3083750012-3083750 ( Chef Asma).. masih ada kekosongan.. jangan ketinggalan untuk join class ini kerana bulan Ramadhan akan menjelang tiba, tambahkan jualan anda dengan mempelajari pelbagai jenis aneka talam yang akan menambahkan pendapatan anda dibulan Ramadhan..Jenis Aneka Talam :-1. Talam Terang Bulan 2. Talam Durian 3 Rasa 3. Serimuka Batik 4. Lompang Berinti 5. Lapis Mutiara Hitam 6. Talam Sago Nusantara 7. Talam Lapis Pisang 8. Talam Lapis Cracker 9. Talam Permata Keledek 10. Lapis Ubi Thai 11. Bingka Suji 12. Talam Lapis Limau Purut 13. Talam Sri Pelangi 14. Kosui Temasik 15. Lapis Srikaya Coklat 16. Kuih Tako Jagung In Cup 17. Talam Asyura 18. Talam Cendol Dwi Warna 19. Puteri Mandi In Cup 20. Lepat Ubi Semarang/ Jawa
Serimuka Batik.. join class jika nak tau teknik berbintik- bintik seperti diatas..
Lepat Ubi Semarang, balutan dari Jawa Tengah Daerah Semarang.. Chef dari Semarang akan tunjukkan skill untuk balutan yang cantik dan kemas..
Talam Terang Bulan.. tersangat cantik sekali..
Lapis Mutiara Hitam..
Talam Durian Tiga Rasa.. enak sekali..
Lapis Ubi Thai.. resepi yang anda cari-cari selama ini.. asli dari Thailand..

Talam Sago Nusantara.. sangat lembut.. sedap..
Talam Lapis Pisang dan Lapis Mutiara Hitam..

Lompang Berinti.. enak sekali..
Sangat menyelerakan.. jom datang belajar sekarang..
Kosui Temasik.. resepi yang enak sekali.. rasanya.. ummph.. sedap..lain dari yang lain..
Talam Lapis Cracker, walaupun resepi ini dah berbelas tahun lepas sudah diajar , tetapi masih mendapat permintaan yang tinggi..
Sangat menyelerakan, potongan yang cantik hanya menggunakan pembaris talam rekaan Chef Asma..
 Talam Terang Bulan.. Cantik.. Jangan lepaskan peluang anda untuk mempelajari Class ANeka Talam Part 5.. hANYA rM 190 Sahaja.. bermacam- macam dapat dipelajari.. berbaloi-baloi.. BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA.. SIFU TALAM bersedia untuk mengajar anda..Ribuan anak murid Chef Asma sudah berjaya " ANDA bila lagi???" Sekian terima Kasih & Jumpa Lagi..