CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS SEPTEMBER 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS SEPTEMBER 2014.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli RESEPI BISKUT RAYA 2012
( 25 jenis )
KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012 sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @ 2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 13 September 2014 ( Saturday)- Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 .( Sudah Penuh) Rm190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 14 September 2014 ( Sunday)- ( 2 Kosong) - RM 250 - CLASS HAND'S ON 6 TYPES BROWNIES KUKUS & BAKAR....Sangat sesuai untuk bisnes..setiap peserta akan diajar menimbang bahan, membuat, membancuh & menghias brownies in tray secara Hand's On..Memang berbaloi-baloi kerana class ini dijalankan secara "DO IT YOURSELF( DIY )" penyertaan hanya untuk 20 orang sahaja..Penyediaan brownies tersangat senang..semudah"cekodok pisang"..he..he..betul!!Join Class jika nak tau detail..tak ada basic buat kek langsung & tak ada mixer cake pun boleh jadi brownies..memang terhangat & berbaloi-baloi..jangan risau..pendedahan didalam class hanya di "Chef Asma Culinary Studio" sahaja...KLIK GAMBAR CLASS BROWNIES

Tarikh : 20 September 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. ( 5 Kosong)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 5

Tarikh : 21 September 2014 (Sunday) - Events Malaysia Book Of Record at UNITAR International University.( Display Local Traditional Kuih).

Tarikh : 28 September 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (5 Kosong )- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh :Sila Booking For Next Class- Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis (Sila sms for Booking) -Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : Sila booking untuk next class -Class Hand's on Aneka Talam - Part 1-12 Jenis . (Sila sms for Booking)- Rm 190 KLIKMODULE CLASS ANEKA TALAM

Tarikh : Sila Booking For Next Class- (Sms for Booking)- Rm 280- Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco Velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus).. Resepi ,filling Cheese Lava yang tersangat sedap..

Tarikh : Sila Booking Sekarang- CLASS DEMO 10 JENIS ANEKA PUDING PART 1 -RM 190 -(Sms For Booking).. KLIKGAMBAR ANEKA PUDING PART 1

Tarikh : Sila Booking Sekarang- Class Demo Pelbagai Jenis FROZEN FOOD (10 Jenis ) - Rm 190- (November -Sms For Booking).... Sesuai untuk komersial..Sangat berbaloi..baloi..KLIK GAMBAR CLASS FROZEN

Tarikh : Sila Booking Sekarang -( November- sms for booking)-RM 250..... Class Demo Nasi ARAB , KAMBING PANGGANG & BAKLAVA Dessert.... Special resepi dari Timur Tengah.. Penyertaan terhad ... Sila booking awal.. class ini sangat sesuai untuk pengusahaan katering dan sesiapa sahaja yang berminat.. berbaloi2... nak perap Kambing pun diajar... jika nak buat function.. perap sendiri aja.. mmg berbaloi2... kalau beli kambing seekor yang siap dipanggang pun dah ribu RINGGIT harganya... tak rugi join class ini...tempat dan kedai untuk membeli rempah - rempah dari ARAB akan saya inform dalam class.. jgn risau alamat kedai pun akan saya bagi tau dalam class.. saya tak jual rempah ARAB.. hanya kedai jual rempah ARAB sahaja akan saya bagitau.. pi beli sendiri ya....KLIKGAMBAR CLASS NASI ARAB

Tarikh :- Sila Booking Sekarang (Half Day Class)- RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On BISCOTTI ..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) .. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi menjelang musim perayaan. ( Sy akan call secara personel untuk class ini bergantung pada kelapangan masa saya. .tak perlu group..one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq )

Tarikh :-Sila Booking Sekarang (Half Day Class ) - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar).. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang musim perayaan. ( Sy akan call secara personel untuk class ini bergantung pada kelapangan masa saya..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***
Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )
No Telefone : call / whatsApp/ sms : - 012-3083750
Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin
Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq
JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Monday, March 2, 2009

GAMBAR KEK FONDANT





HAI... ini sebahagian gambar kek fondant yang diajar semasa class saya di beberapa bakery shop.... dah lupa kat mana , saya mengajar tidak tertumpu pada satu idea.. tetapi saya suka bagi macam2 idea... jd ... tak yah nak fikir dan bayar banyak kali untuk dapat macam2 idea...

1 comments:

zai said...

Cantiknyer deco kek ni...

Post a Comment