CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS JUNE 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN JUNE.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 21 June 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh)- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 22 June 2014 ( Sunday ) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis . ( Sudah Penuh )-Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : 28 June 2014 (Saturday) - Class 100% Hand's on Aneka BISCOTTI. (5 Kosong)- Rm 150. Sila jaoin class ini.. berbaloi-baloi Masa: 10am - 6pm ( sy akan tetapkan setiap peserta akan dtg pukul berapa - 3 jam sahaja untuk class -CHEF TIPAH (Pakar Biscotti) akan ajar anda- sy ada Master Class-tidak dpt bersama anda , jgn risau Chef Tipah memang pakar dalam pembuatan biscotti)..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa free "Chef Tipah"- kerana dia yang akan ajar- dia adalah yang paling terlatih untuk buat biscotti ..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Sila Booking Sekarang ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-(1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus)- Rm 280 .. Resepi yang tersangat sedap..

Tarikh :-SILA BOOKING JIKA BERMINAT - Half day class - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa saya free...tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (Harap Maaf -Sudah Penuh)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (5 Kosong)- Rm 190. Sila jaoin class ini.. berbaloi- baloi....KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART5

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone : - 012-3083750

Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin

Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Friday, July 10, 2009

CLASS CUP CAKES DI BAKE WITH YEN ( JULY )
















ini adalah sebahagian gambar yang saya adakan di Bake With Yen Puchong... Terima kasih kepada peserta saya.. minggu nie baru sempat nak bercit - cat dalam blog... memang terlalu busy... baru habis shooting TV.. live kat TV3 pun ada... semua nie akan ditayangkan dibulan puasa... buku terbaru pun akan keluar....terima kasih kepada wartawan, producer & semua yang terlibat dengan segala aktiviti saya sepanjang saya bertungkus lumus menyiapkan segala projek saya, & maaf .. jika aya terlambat reply segala email @ message... ok.. saya masukkan sedikit gambar2 nie & jangan lupa beli MAJALAH RASA JULY... resepi & gambar saya ada kat dalam tue... nak tengok episod kat tv3 ( wanita hari ini 1 july ye.. ) buka kat portal tv3 ye... tu adalah tarikh my birthday...

3 comments:

pwincess AJA said...

waah.cantik2nya chef.
nanti cuti boleh la sy join class cupcakes under chef.
=)))

opsss.tataw bday chef.
happy belated bday chef.
mg dipanjangkan umur+dimurahkan rezki hendaknya...

Em D said...

Chef. Mak saya penggemar buat cupcake. Tapi frosting kat atas die tu xnampak macam chef punya pon

buat pakai butter, xdapat warna putih macam chef punya.

boleh chef bagitau cara nak buat cream/frosting cupcake tu supaya putih dan x lembik dan nampak berminyak. Chef punya nampak solid. nampak macam sugar paste pon ada.
Terima kasih :)

Mohamad Yassier Alif said...

chef Asma, saya bekas peljar chef di bakewithyen tahun 2005 n byk lg cls yg sya attend, di mana boleh sya dapat buku2 chef .. nak attend cls di rumah baru chef xdpt coz byk urusan.. lain..
so where I can get yr recipe books... pls.. TQ

email : eznuralif@ymail.com

Post a Comment