CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS JUNE 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN JUNE.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 21 June 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh)- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 22 June 2014 ( Sunday ) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis . ( Sudah Penuh )-Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : 28 June 2014 (Saturday) - Class 100% Hand's on Aneka BISCOTTI. (5 Kosong)- Rm 150. Sila jaoin class ini.. berbaloi-baloi Masa: 10am - 6pm ( sy akan tetapkan setiap peserta akan dtg pukul berapa - 3 jam sahaja untuk class -CHEF TIPAH (Pakar Biscotti) akan ajar anda- sy ada Master Class-tidak dpt bersama anda , jgn risau Chef Tipah memang pakar dalam pembuatan biscotti)..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa free "Chef Tipah"- kerana dia yang akan ajar- dia adalah yang paling terlatih untuk buat biscotti ..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Sila Booking Sekarang ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-(1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus)- Rm 280 .. Resepi yang tersangat sedap..

Tarikh :-SILA BOOKING JIKA BERMINAT - Half day class - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa saya free...tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (Harap Maaf -Sudah Penuh)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (5 Kosong)- Rm 190. Sila jaoin class ini.. berbaloi- baloi....KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART5

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone : - 012-3083750

Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin

Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Tuesday, November 17, 2009

SHOOTING MAJALAH SAJI - EDISI FEBUARY 2010

Talam labu berlauk jepun

Talam coklat marble

Talam serimuka delima

Talam peanut butter

Hai followers, bloggers & student2 saya... nie sebahagian aktiviti saya pada minggu ini.. memang busy ...terima kasih kepada team Majalah Saji.. keluaran January & Febuary yer... memang special sikit keluaran tahun baru 2010 nanti... tunggu!!! resepi dalam majalah yer.... gambar tak clear... guna hand phone murah jer... camera rosak....kesian !!!!! tunggu hubby belikan... sekali- sekala sponsor apa salahnya yer..... he.. he.. he..sesiapa berminat class talam personel sila email saya yer...

Chocolate cake...

Paris- brest -- dah siap decor...

Paris - brest--- belum decor lagi ...

Bread pudding ..

Bread pudding .. belum bakar lagi... dah siap bakar .. lupa nak snap... sorry..

Mini cream puff

Talam serimuka delima.. guna pengukus TRIO tau... nak beli contact saya...

Talam coklat marble... pun pengukus TRIO....


Talam peanut butter... pun guna pengukus TRIO...



Talam suji lapis... pun guna TRIO...

Ha,,,, nie ler pengukus nya... senang jer... sure talam tak mengelembung... tak
panas...kejap jer masak... nak detail boleh beli dengan saya ... harga Rm 220
jer ( ikut harga pasaran .. tak de offer... lucky draw ada sampai tahun 2010...
yang dah dapat lucky draw tu... sila call saya yer ... ada lagi yang tak collect....


Tengok .. betapa senangnyer... dalam tue TalamTabu Tokyo, Tokyo ada
talam ker????? nie saya letak special nama ler.... sedap !!! yang dah belajar
dengan saya jika tak nak manis , kurangkan 50 gm gula & tambah 1/2 tsp
garam lagi yer... lagi sedap... !!!! ( resepi ??? oh.. dalam majalah saji nanti
yer )

nie pulak ... cup cake untuk anak saya ( Amirah ).. untuk jamuan class... sorry
sorry ... mama tak dapat buat cantik... coz hari yang sama ada shooting...
lain kali nak cun bagi tau booking dulu yer... jgn last minute tau!!!

Siap suruh tulis nama member2 class lagi tue.... nie Amirah buat sendiri
dengan bibik... chocolate cake pun dia bancuh dengan bibik juga..
dah pandai dah... senang ler mama nanti...

1 comments:

- said...

lahai senangnyer hati mama..sejuk perut mengandung kata org tua2 kan kak..nama anak sama pulak dengan nama saya..teruja betul tgk kek2 tu..bila saya nak pandai buat jugak ni..Amy cairo.

Post a Comment