CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS JUNE 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN JUNE.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 21 June 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh)- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 22 June 2014 ( Sunday ) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis . ( Sudah Penuh )-Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : 28 June 2014 (Saturday) - Class 100% Hand's on Aneka BISCOTTI. (5 Kosong)- Rm 150. Sila jaoin class ini.. berbaloi-baloi Masa: 10am - 6pm ( sy akan tetapkan setiap peserta akan dtg pukul berapa - 3 jam sahaja untuk class -CHEF TIPAH (Pakar Biscotti) akan ajar anda- sy ada Master Class-tidak dpt bersama anda , jgn risau Chef Tipah memang pakar dalam pembuatan biscotti)..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa free "Chef Tipah"- kerana dia yang akan ajar- dia adalah yang paling terlatih untuk buat biscotti ..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Sila Booking Sekarang ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-(1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus)- Rm 280 .. Resepi yang tersangat sedap..

Tarikh :-SILA BOOKING JIKA BERMINAT - Half day class - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa saya free...tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (Harap Maaf -Sudah Penuh)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (5 Kosong)- Rm 190. Sila jaoin class ini.. berbaloi- baloi....KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART5

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone : - 012-3083750

Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin

Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Wednesday, May 19, 2010

CLASS COKLAT DI KELANTAN 14 MEI 2010

Coklat lolli... sedap... boleh pelbagaikan warna mengikut tema... for birthday dan
apa- apa ajer...

Coklat oreo... sedap... dalam ini ada resepi secret yang saya campurkan..
nak belajar... datang ler class coklat yer...


Coklat praline pelbagai bentuk dan filling... dengan hanya rm250 termasuk makan
& minum... dah dapat belajar pelbagai jenis coklat selama sehari ... berbaloi- baloi...

Cara membuat kad ucapan pun di ajar... class nie dah kira completed ler dari basic &
advanced... ye.. ye... raya nie boleh bisnes coklat... ingat yer.. tips yang saya bagi semasa class...

hu.. hu.. lagi coklat... bestnyer dapat buat sendiri... tak yah guna peralatan yang mahal2...

Nie ler peserta class coklat... happy sokmo... he..he.. nanti saya balik kampung... kita jumpa lagi.. raya ler..

Ini ler hasilnya... kotak pun saya sponsor....

Nie pulak anak pompuan saya yang suka tolong saya buat coklat... birthday dia... dia
buat sendiri jer dengan bibik.... lagi terror bibik sekarang... thank u Tipah.. nanti sambung
kontrak dengan saya lagi yer.... balik INDO boleh buka kilang kat sana...

Nie lagi coklat yang dibawa balik... banyak sungguh... guna coklat mahal nie.. bukan cap
ayam @ cookong coklat biasa...

Layan ler praline lagi....

Duk menyusun... dapat sama rata... cantik2 coklat dibuat oleh peserta. TAHNIAH...

Tengah duk demo buat filling... baju biru tu my assistant ( Fuad )... after raya.. kalau
ada nak hantar anak2 dara @ teruna belajar hand"s on... Fuad yang akan handle..
dari duk melepak ... biar mereka pandai buat kek @ pastri.. dapat ler tolong kita yer...
saya akan buka penyertaan selepas hari raya .. apabila academy saya siap diubah suai
Insyaallah after raya...


Terima kasih kepada peserta2 dari Pantai Timur yang join class coklat pada 14 mei di KOTA BHARU... ada probem.. call yer... Happy sungguh.. peserta sporting .... saya cuma belanja makan nasi campur jer ....jumpa lagi jika ada permintaan dari sana... bye...

1 comments:

fazlinda1139 said...

please...chef asma....
datangler ajar kitorang kat kelantan ..

Post a Comment