Assalam & Salam Hormat.. Jika berminat nak join Class Aneka Talam Part 5- 13 Jenis, Tarikh 10 Mei 2014 ( Saturday), Jam: 10 am - 6pm.. sila call direct @ sms ke no hp 012-3083750
![](resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png)
Serimuka Batik.. join class jika nak tau teknik berbintik- bintik seperti diatas..
Lepat Ubi Semarang, balutan dari Jawa Tengah Daerah Semarang.. Chef dari Semarang akan tunjukkan skill untuk balutan yang cantik dan kemas..
Talam Terang Bulan.. tersangat cantik sekali..
Lapis Mutiara Hitam..
Talam Durian Tiga Rasa.. enak sekali..
Lapis Ubi Thai.. resepi yang anda cari-cari selama ini.. asli dari Thailand..
Talam Sago Nusantara.. sangat lembut.. sedap..
Talam Lapis Pisang dan Lapis Mutiara Hitam..
Lompang Berinti.. enak sekali..
Sangat menyelerakan.. jom datang belajar sekarang..
Kosui Temasik.. resepi yang enak sekali.. rasanya.. ummph.. sedap..lain dari yang lain..
Talam Lapis Cracker, walaupun resepi ini dah berbelas tahun lepas sudah diajar , tetapi masih mendapat permintaan yang tinggi..
Sangat menyelerakan, potongan yang cantik hanya menggunakan pembaris talam rekaan Chef Asma..
Talam Terang Bulan.. Cantik.. Jangan lepaskan peluang anda untuk mempelajari Class ANeka Talam Part 5.. hANYA rM 190 Sahaja.. bermacam- macam dapat dipelajari.. berbaloi-baloi.. BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA.. SIFU TALAM bersedia untuk mengajar anda..Ribuan anak murid Chef Asma sudah berjaya " ANDA bila lagi???" Sekian terima Kasih & Jumpa Lagi..
1 comments:
Chef kalu personal RM?
Post a Comment