CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS JUNE 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN JUNE.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 21 June 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh)- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 22 June 2014 ( Sunday ) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis . ( Sudah Penuh )-Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : 28 June 2014 (Saturday) - Class 100% Hand's on Aneka BISCOTTI. (5 Kosong)- Rm 150. Sila jaoin class ini.. berbaloi-baloi Masa: 10am - 6pm ( sy akan tetapkan setiap peserta akan dtg pukul berapa - 3 jam sahaja untuk class -CHEF TIPAH (Pakar Biscotti) akan ajar anda- sy ada Master Class-tidak dpt bersama anda , jgn risau Chef Tipah memang pakar dalam pembuatan biscotti)..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa free "Chef Tipah"- kerana dia yang akan ajar- dia adalah yang paling terlatih untuk buat biscotti ..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Sila Booking Sekarang ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-(1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus)- Rm 280 .. Resepi yang tersangat sedap..

Tarikh :-SILA BOOKING JIKA BERMINAT - Half day class - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa saya free...tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (Harap Maaf -Sudah Penuh)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (5 Kosong)- Rm 190. Sila jaoin class ini.. berbaloi- baloi....KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART5

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone : - 012-3083750

Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin

Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Monday, December 21, 2009

JADUAL CLASS COKLAT , TALAM & KEK LAPIS

My cake lapis sarawak

Chocolate truffle ( belum disalut coklat lagi yer ), Casing truffle kat bake with yen ada dijual, aeroshield pun ada , tapi tak boleh beli sikit , kena beli 1 box ,500 pcs, bake yen lagi murah.

Choc love, sesuai sangat untuk valentine's, Chocolate Sicao sekarang dah ada terjual di LMC Sg buloh dan LMC Rawang yer... harga ,ok ler, murah jugak. Kalau nak beli banyak saya boleh bagi harga paling special yer.. untuk yang beli 10 pkt ( 1 box jer) .Contact saya personal. 1 pkt follow pada harga yang tercatit dalam price list, nak banyak , saya bagi harga lain. Thank u.

Class Cup Cake , banyak lagi design, tak sempat nak snap gambar, 10 design semuanya, bunga pun buat sendiri ye, fondant pun homemade, sorry saya tak suka guna fondant instant, nak guna instan pun boleh, buat sendiri untuk 1 kg fondant tak sampai rm10, kalau beli instant mahal le sikit, terpulang le, buat sendiri memang senang sangat- sangat.

Assorted talam, macam nie ler kalau potong untuk supplier ke hotel yer.mesti semua sama, nak tau datang belajar, senang jer bila tau, tapi saya utamakan pada waiting list dulu, dah ramai yang booking.Semoga peserta kursus saya akan menjadi pengusaha talam yang berjaya yer , dah ramai peserta saya yang berjaya, tahniah buat semua.

3 comments:

nina said...

berminat sangat tapi x confident boleh lakukan...

sri said...

salam.....chef didoakan moga chef sentiasa sihat disamping berjihad dan menjalankan tugas2 harian insyaallah saya amat berminat dengan klas2 bakeri bidang ini adalah sesuatu yang baru utk saya ceburi tapi saya masih belum confident samaada saya boleh lakukan atau tidak.... tetapi saya ingin mencuba saya tiggl dirawang berhasrat utk mulakan perniagaan dan memberi peluang pekerjaan pada golongan ibu tunggal, miskin yg byk tersenarai ditempat saya...tapi saya perlu ilmu...izin kan saya diberi peluang utk menghadiri klass permulaan chef dari mana2 tarikh class aneka talam yang masih kosong, harap chef pertimbangkan..budi baik chef hanya allah yg balas...saya amat hargai. mohon email kan tarikh pada saya kerana tarikh yg tertera byk yg telah penuh mungkin ada peserta yg tidak dapat hadir chef dapat maklumkan pada saya utk saya gantikan email : srierynna@yahoo.com phone no : 017-277 2350 pej : 03 6092 8873. TQVM chef if u can reply this msg.

sri said...

dari laman blog yg saya lihat gambar2 klas dan kueh2...chef org yg ikhlas..dont wory chef allah membantu dan permudahkan apa yg kita lakukan jika hati kita jujur dan ikhlas chef adalah khalifah ilmu yg chef curahkan dapat membantu org lain dengan income yang baik adalah usaha yang murni didunia dan diakhirat...kalau dari awal mengikuti klas chef mungkin saya dah macam student2 chef yg lain...kalau chef tk masuk dalam surat khabar utusan malaysia tempohari saya memang byk buang masa. syabas chef keep it up...mohon bimbingan dan izinkan saya diberi peluang mengikuti klas chef.tq

Post a Comment