CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS JUNE 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN JUNE.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 21 June 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh)- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 22 June 2014 ( Sunday ) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis . ( Sudah Penuh )-Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : 28 June 2014 (Saturday) - Class 100% Hand's on Aneka BISCOTTI. (5 Kosong)- Rm 150. Sila jaoin class ini.. berbaloi-baloi Masa: 10am - 6pm ( sy akan tetapkan setiap peserta akan dtg pukul berapa - 3 jam sahaja untuk class -CHEF TIPAH (Pakar Biscotti) akan ajar anda- sy ada Master Class-tidak dpt bersama anda , jgn risau Chef Tipah memang pakar dalam pembuatan biscotti)..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa free "Chef Tipah"- kerana dia yang akan ajar- dia adalah yang paling terlatih untuk buat biscotti ..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Sila Booking Sekarang ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-(1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus)- Rm 280 .. Resepi yang tersangat sedap..

Tarikh :-SILA BOOKING JIKA BERMINAT - Half day class - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa saya free...tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (Harap Maaf -Sudah Penuh)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (5 Kosong)- Rm 190. Sila jaoin class ini.. berbaloi- baloi....KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART5

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone : - 012-3083750

Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin

Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Monday, January 7, 2013

CLASS ANEKA TALAM PART 5

Assalam dan Salam Hormat buat semua.. gambar- gambar ini adalah hasil dari CLASS ANEKA TALAM PART 5.. jika berminat .. please booking sekarang..  Insyaallah anda akan dapat tips dan idea- idea untuk mempelbagaikan versi talam anda.. Ingat !!!... jangan sampai anda terlepas peluang untuk belajar.. kerana resepi - resepi yang diajar akan dapat membuahkan hasil dan dapat menambahkan pendapatan buat anda sekeluarga.. kalau yang tak ada basic langsung pun boleh join...
Talam Permata Keledek... penyediaan yang tersangat senang.. jika join class saya akan bagi tips bisnes yang dapat anda hasilkan pelbagai jenis talam menggunakan resepi ini...
Lapis Mutiara Hitam... Inovasi idea terkini dalam penyediaan Kuih Talam...
Lapis Mutiara Hitam.. lapisan yang cantik...
Serimuka Batik.. nak belajar cara- cara nak buat batik.. sila join class..
Lapisan Corak Batik...Macam - macam ada...
Bingka Suji... peminat kuih suji.. memang enak sekali resepinya..
Bingka suji..potongan 16 pcs.. nak potong berapa pun boleh .... sukahati anda..
Talam Durian Tiga Rasa...potongan diatas adalah potongan  9 x 4...  nak beli pembaris talam sila email @ sms..
Talam Durian Tiga Rasa... gabungan warna yang harmoni.. sesuai dihidang untuk VVIP... nak sedap guna durian MUSANG KING...
Talam Durian Tiga Rasa... jika kuih talam berlapis- lapis.. elok disusun seperti diatas..
Talam Lapis Cracker.. sedap & bahagian permukaan atas diselaputi cheese
Talam Lapis Cracker... paipkan sos diatas permukaannya untuk menambahkan rasa..
Lapis Ubi Thai... cantik sekali... datang class kalau nak tau resepi...
Talam Lapis Ubi Thai... tak perlu dimasak.. hanya kukus sahaja... cantik kan????
Talam Nusantara... pelbagai rasa... lapisan yang nipis dan warna yang harmoni..
Talam Nusantara...cantik gabungan warna .. tidak terlalu terang...
Layan gambar- gambar ini... jika berminat nak join.. pls booking sekarang... Class Aneka Talam di Chef Asma Culinary Studio memang macam "goreng pisang panas".. sekejap sahaja full...booking sekarang sebelum terlambat.. tak rugi join class ini... kerana hasil dari air tangan yang anda sajikan dapat mengeratkan lagi nilai kekeluargaan seisi keluarga dan sahabat handai...

1 comments:

Laman Resepi said...

Baru jumpa blog nie, salam perkenalan

Post a Comment