CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS JUNE 2014

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS BULAN JUNE.. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh : 21 June 2014 (Saturday) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh)- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh : 22 June 2014 ( Sunday ) - Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis . ( Sudah Penuh )-Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh : 28 June 2014 (Saturday) - Class 100% Hand's on Aneka BISCOTTI. (5 Kosong)- Rm 150. Sila jaoin class ini.. berbaloi-baloi Masa: 10am - 6pm ( sy akan tetapkan setiap peserta akan dtg pukul berapa - 3 jam sahaja untuk class -CHEF TIPAH (Pakar Biscotti) akan ajar anda- sy ada Master Class-tidak dpt bersama anda , jgn risau Chef Tipah memang pakar dalam pembuatan biscotti)..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa free "Chef Tipah"- kerana dia yang akan ajar- dia adalah yang paling terlatih untuk buat biscotti ..tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Sila Booking Sekarang ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-(1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus)- Rm 280 .. Resepi yang tersangat sedap..

Tarikh :-SILA BOOKING JIKA BERMINAT - Half day class - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.( saya akan call peserta yang dah booking mengikut kelapangan masa saya free...tak perlu group.. one to one pun boleh.. harga sama sahaja.. tq)

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. (Harap Maaf -Sudah Penuh)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : After Raya - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis. (5 Kosong)- Rm 190. Sila jaoin class ini.. berbaloi- baloi....KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART5

**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )

No Telefone : - 012-3083750

Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin

Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Monday, February 4, 2013

JUTAWAN SENYAP ???????

Assalam dan Salam Hormat... JUTAWAN SENYAP ???... ye ke ????...  ok la.. nak cerita sedikit.. sebenarnya .. pagi- pagi duk google nak buat assigment dan cari sedikit bahan rujukan.. terjumpa  satu website ni " Jutawan senyapsenyap.blogspot.com"  blog ini menceritakan insan- insan yang sudah berjaya dalam bidang  yang mereka ceburi ... saya pun click satu persatu .. terclick dilabel"cari duit". laaaaaaaaa gambar saya ( CHEF ASMA ) terpampang kat situ dijadikan cerita motivasi.. sehari juga duk baca dalam blog ni .. macam mana insan yang berjaya mencapai target mereka.. ramai jutawan & usahawan yang dah berjaya dimuatkan dalam  blog nie.. mmg best baca.. banyak cerita motivasi... Insyaallah  & Alhamdullilah... sekarang saya dah boleh melangkah kesatu tahap lagi... Rahsianya.. JOM DATANG KE CHEF ASMA CULINARY STUDIO".. Ingat !!! Jika anda belajar dari yang pakar .. Insyallah anda akan berjaya... kat blog ni .. tak mau la saya bercerita panjang lebar.. saya akan selit- selitkan semasa class ya... Jika nak jadi usahawan online .. JOM JOIN TRIP KE GUANGZHOU "... jangan risau .. yang penting usaha anda akan membuahkan hasil yang lumayan jika anda rajin berusaha...pedulikan apa orang nak cakap .. yang penting.. kita ada hala tuju dan target untuk capai sasaran tertentu.. tak jadi JUTAWAN pun tak paaaaaaaaa.. janji kita dapat bantu family untuk tingkatkan tahap ekonomi.. lama- lama... dapat laaaaaaaaaa....
 Saya pun bermula dari modal yang sedikit dan saya juga masih bekerja... dan jugaaaaa duk further Study Master... kalau saya boleh buat... kenapa anda tak boleh ?????... saya pun ada family... ok... tingkatkan usaha anda.. belajar untuk mempelajari ilmu bisnes  dan join Class Anjuran Chef Asma Culinary Studio.. ...Insyallah segala ilmu yang saya ajar akan membuahkan hasil yang lumayan... Terima kasih saya ucapkan kepada penulis blog jutawan senyapsenyap.blogspot.com kerana pelbagai cerita motivasi dimuatkan didalamnya .. Jangan lupa anda baca kerana banyak menceritakan pengalaman insan - insan yang bergelar usahawan sudah berjaya dan mencapai taraf seorang JUTAWAN SENYAP... Terima Kasih kerana mewujudkan blog yang dapat memberi inspirasi buat semua pembaca.. Jika saya sudah mencapai target bagi tahun 2012... anda bila lagi???.. jangan bazirkan diri anda.. anda mampu mengubah kehidupan anda sendiri..Ahkir sekali saya doakan semoga anda akan menjadi seorang usahawan yang berjaya... Jumpa lagi dan Salam Motivasi minda buat semua...

0 comments:

Post a Comment