CHEF ASMA

CHEF ASMA

JADUAL CLASS DECEMBER 2014 & JANUARY 2015

ASSALAM.. detail JADUAL CLASS .. KLIK JADUAL CLASS

1. Jika anda ingin membeli RESEPI BISKUT RAYA 2012
( 25 jenis )
KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012 sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT dibahagian label sebelah kanan.

2. Jika anda berminat untuk membeli RESEPI BISKUT RAYA VERSI 2011 @ 2013 @ 2014.. sila sms detail pilihan anda..Pls call untuk detail info.. Gambar dan module sila .KLIKGAMBAR CLASS BISKUT dibahagian label sebelah kanan.

Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq

Tarikh :- 20 Dec 2014 ( Saturday-Half Day Class-DIY)- RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On BISCOTTI bersama Chef Tipah( my assistant) ..Setiap peserta diajar menimbang, membuat & membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) .. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi menjelang musim perayaan. ( Sy akan sms secara personel untuk class ini .boleh dtg ikut suka pukul berapa nak dtg - sila call buat appoinment time yg sesuai, senang pihak kami nak budget masa bersama anda- class 3 jam shj. tq )

Tarikh :-
20 Dec 2014 ( Saturday-Half Day Class-DIY)- CLASS ALMOND CRUNCHY/ SNAP-(Half Day Class ) - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar).. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang musim perayaan. (Sy akan sms secara personel untuk class ini .boleh dtg ikut suka pukul berapa nak dtg - sila call buat appoinment time yg sesuai, senang pihak kami nak budget masa bersama anda- class 3 jam shj. tq)

Tarikh : 21 December 2014
(Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam Part 5 -12 Jenis.
(3 Kosong)- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 5

Tarikh : 25 December 2014 (Thursday- PH X'MAS)- Class Hand's on Aneka Talam Part 3 -15 Jenis. ( 5 Kosong )- Rm 190.KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3

Tarikh : 27 December 2014 ( Saturday)- Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 .( 5 Kosong ) Rm190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4

Tarikh: 28 December 2014-( Sunday )- CLASS Hand,s On (DIY) Roti Butterscoth (Sarang Lebah) , Cheezy Bun, Butter Floss Bun, Mini Potato Bun with Diplomat Topping , Whole Meal Bread & pelbagai jenis roti daripada doh yang gebu - gebass-RM 250 -( 8 Kosong).. Setiap Peserta akan diajar untuk menghasil roti yang teramat gebus (IBU DUIT)..Berbaloi-baloi..

Tarikh :17 January 2015 (Saturday)- Class Hand's on Aneka Talam Part 2-12 Jenis ( 8 Kosong) -Rm 190 KLIKGAMBAR ANEKA TALAM PART 2

Tarikh :18 January 2015 (Sunday) - ( 10 Kosong)- Rm 280- Class Hands On Assorted Cheese Cake in small container - (DIY Class )-1. Toffe Caremel Scotch Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco Velvet Cheese 4. Pandan Lava Cheese 5. Cappucino Butterscotch Lava 6. Red Velvet Steamed Lava Cheese Free Bonus & Sample :- Cheese Cake Meleleh - kukus).. Resepi ,filling Cheese Lava & Butterscotch yang tersangat sedap..**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***

Tarikh :24 January 2015(Saturday ) -Class Hand's on Aneka Talam - Part 1-12 Jenis . ( 8 Kosong )- Rm 190 KLIKMODULE CLASS ANEKA TALAM

Tarikh :25 January 2015( Sunday) - (10 Kosong ) - RM 250 - CLASS HAND'S ON 6 TYPES BROWNIES BAKAR & KUKUS....Sangat sesuai untuk bisnes..setiap peserta akan diajar menimbang bahan, membuat, membancuh & menghias brownies in tray secara Hand's On..Memang berbaloi-baloi kerana class ini dijalankan secara "DO IT YOURSELF( DIY )" penyertaan hanya untuk 20 orang sahaja..Penyediaan brownies tersangat senang..semudah"cekodok pisang"..he..he..betul!!Join Class jika nak tau detail..tak ada basic buat kek langsung & tak ada mixer cake pun boleh jadi brownies..memang terhangat & berbaloi-baloi..jangan risau..pendedahan didalam class hanya di "Chef Asma Culinary Studio" sahaja...KLIK GAMBAR CLASS BROWNIES

Tarikh : February 2015 (Sunday)- Class Demo IBU DUIT Pelbagai Jenis FROZEN FOOD (10 Jenis ) - Rm 200- ( Peserta yang sudah mendapat detail dateline payment-Sila buat bayaran kerana KIV terlalu ramai-Penyertaan amat terhad..teramat rugi jika anda tak join..mmg rugi..sila join).... Sesuai untuk komersial..Sangat berbaloi..baloi..KLIK GAMBAR CLASS FROZEN

Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )
No Telefone : call / whatsApp/ sms : - 012-3083750
Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin
Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang

Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...

Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq

JOM .. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..

Monday, February 4, 2013

JUTAWAN SENYAP ???????

Assalam dan Salam Hormat... JUTAWAN SENYAP ???... ye ke ????...  ok la.. nak cerita sedikit.. sebenarnya .. pagi- pagi duk google nak buat assigment dan cari sedikit bahan rujukan.. terjumpa  satu website ni " Jutawan senyapsenyap.blogspot.com"  blog ini menceritakan insan- insan yang sudah berjaya dalam bidang  yang mereka ceburi ... saya pun click satu persatu .. terclick dilabel"cari duit". laaaaaaaaa gambar saya ( CHEF ASMA ) terpampang kat situ dijadikan cerita motivasi.. sehari juga duk baca dalam blog ni .. macam mana insan yang berjaya mencapai target mereka.. ramai jutawan & usahawan yang dah berjaya dimuatkan dalam  blog nie.. mmg best baca.. banyak cerita motivasi... Insyaallah  & Alhamdullilah... sekarang saya dah boleh melangkah kesatu tahap lagi... Rahsianya.. JOM DATANG KE CHEF ASMA CULINARY STUDIO".. Ingat !!! Jika anda belajar dari yang pakar .. Insyallah anda akan berjaya... kat blog ni .. tak mau la saya bercerita panjang lebar.. saya akan selit- selitkan semasa class ya... Jika nak jadi usahawan online .. JOM JOIN TRIP KE GUANGZHOU "... jangan risau .. yang penting usaha anda akan membuahkan hasil yang lumayan jika anda rajin berusaha...pedulikan apa orang nak cakap .. yang penting.. kita ada hala tuju dan target untuk capai sasaran tertentu.. tak jadi JUTAWAN pun tak paaaaaaaaa.. janji kita dapat bantu family untuk tingkatkan tahap ekonomi.. lama- lama... dapat laaaaaaaaaa....
 Saya pun bermula dari modal yang sedikit dan saya juga masih bekerja... dan jugaaaaa duk further Study Master... kalau saya boleh buat... kenapa anda tak boleh ?????... saya pun ada family... ok... tingkatkan usaha anda.. belajar untuk mempelajari ilmu bisnes  dan join Class Anjuran Chef Asma Culinary Studio.. ...Insyallah segala ilmu yang saya ajar akan membuahkan hasil yang lumayan... Terima kasih saya ucapkan kepada penulis blog jutawan senyapsenyap.blogspot.com kerana pelbagai cerita motivasi dimuatkan didalamnya .. Jangan lupa anda baca kerana banyak menceritakan pengalaman insan - insan yang bergelar usahawan sudah berjaya dan mencapai taraf seorang JUTAWAN SENYAP... Terima Kasih kerana mewujudkan blog yang dapat memberi inspirasi buat semua pembaca.. Jika saya sudah mencapai target bagi tahun 2012... anda bila lagi???.. jangan bazirkan diri anda.. anda mampu mengubah kehidupan anda sendiri..Ahkir sekali saya doakan semoga anda akan menjadi seorang usahawan yang berjaya... Jumpa lagi dan Salam Motivasi minda buat semua...

0 comments:

Post a Comment