Monday, December 21, 2009
JADUAL CLASS COKLAT , TALAM & KEK LAPIS
Labels:
CHEF EVENTS
PAKAR TALAM / SIFU TALAM MALAYSIA ( IBU DUIT ) ..BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..KEUSAHAWANAN,KECEMERLANGAN,KEJAYAAN ADALAH KEPUASAN KAMI.. Email : chefasma19@yahoo.com..Hp/Whatsapp : 0123083750
ASSALAM.. detail MODULE & JADUAL CLASS..sila lihat dibawah ini @ send booking ke No 012 3083750
==============================
012-3083750
Copyright (c) 2010 Chef Asma Culinary Academy. All rights reserved. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Images by Free CSS Templates.
3 comments:
berminat sangat tapi x confident boleh lakukan...
salam.....chef didoakan moga chef sentiasa sihat disamping berjihad dan menjalankan tugas2 harian insyaallah saya amat berminat dengan klas2 bakeri bidang ini adalah sesuatu yang baru utk saya ceburi tapi saya masih belum confident samaada saya boleh lakukan atau tidak.... tetapi saya ingin mencuba saya tiggl dirawang berhasrat utk mulakan perniagaan dan memberi peluang pekerjaan pada golongan ibu tunggal, miskin yg byk tersenarai ditempat saya...tapi saya perlu ilmu...izin kan saya diberi peluang utk menghadiri klass permulaan chef dari mana2 tarikh class aneka talam yang masih kosong, harap chef pertimbangkan..budi baik chef hanya allah yg balas...saya amat hargai. mohon email kan tarikh pada saya kerana tarikh yg tertera byk yg telah penuh mungkin ada peserta yg tidak dapat hadir chef dapat maklumkan pada saya utk saya gantikan email : srierynna@yahoo.com phone no : 017-277 2350 pej : 03 6092 8873. TQVM chef if u can reply this msg.
dari laman blog yg saya lihat gambar2 klas dan kueh2...chef org yg ikhlas..dont wory chef allah membantu dan permudahkan apa yg kita lakukan jika hati kita jujur dan ikhlas chef adalah khalifah ilmu yg chef curahkan dapat membantu org lain dengan income yang baik adalah usaha yang murni didunia dan diakhirat...kalau dari awal mengikuti klas chef mungkin saya dah macam student2 chef yg lain...kalau chef tk masuk dalam surat khabar utusan malaysia tempohari saya memang byk buang masa. syabas chef keep it up...mohon bimbingan dan izinkan saya diberi peluang mengikuti klas chef.tq
Post a Comment