Assalam & Salam Hormat buat semua... gambar2 ini adalah dari Class Biskut Raya 2011, Pelbagai jenis cookies & biskut diajar , kesemuanya adalah 20 jenis.... Jika berminat untuk order for Hari Raya ... Sila call saya... Harga boleh dirunding..Untuk dapatkan contoh gambar2 & packaging biskut , sila lihat sebelah kanan ... bawah sekali...
Raferro Hazelnut... untuk dibagi kepada setiap peserta ...
Biskut Mak Datin & Almond Biscotti...
Chocolate Rice Cluster Tart....
Puan Nor menunjukkan demo membuat pelbagai jenis biskut & mie menggunakan mesin pasta...
Cornflakes Crunchy... resepi yang enak & ranggup...
Cheese Nori Cookies...
Cluster Rice Tart...
Strawbery Delight....
Cluster Rice Tart...
White Beauty....
Raferro Nutty .... di penuhi dengan pelbagai jenis kekacang...
Biskut Mak Datin...
Mocha Beans...
Chocolate Beauty Almond...
Mocha Gianduja... biskut yang enak sekali 2011....
Semperit Crystal....
Tart Dumai... isi didalamnya jem nenas @ buah kurma...
Demo cara2 membuat hiasan untuk biskut...
Almond Biscotti... disusunrapat2 didalam tray & dibakar...
Cara - cara memotong Biscotti menggunakan pembaris talam....
Demo cara2 memotong Biscitti, resepi yang teramat senang sekali & sedap !!!!
Peserta - peserta yang hadir semasa class biskut... sorry kepada yang tidak mendapat tempat, saya hanya mengambil 35 orang sahaja ...
Diantara peserta yang hadir pada sessi kedua... sambutan ternyata hangat !!!
Diantara biskut yang siap dihias menggunakan coklat sebagai hiasan...
Puan Nor sedang menunjukkan cara2 menggunakan mesin pasta untuk membuat tart gulung... jika berminat untuk membeli mesin ini .. sila hubungi saya... Terima Kasih kepada yang hadir pada hari ini & Jumpa lagi...
1 comments:
Asalamualaikum,
chef saya ingin nak datang kelas aneka kek lapis,bakar dan kukus pada 23.10.2011. Dari Kak samaiah Hj. Khalil (handphone 012-4533176) Harap maaf, kak nak tanya tentang buku cookies pesanan kak yang chef kata nak fotostat dan nak hantar tempoh hari belum kak terima. Wang telah kak bank in. Terima kasih, selamat berpuasa.
Post a Comment