1. Jika anda ingin membeli resepi biskut raya versi 2012 ( 25 jenis )KLIKMODULE CLASS BISKUT 2012sila sms jika berminat.. saya akan send detail payment..kerana class ini tidak akan saya ulangi lagi untuk 2014..KLIKGAMBAR CLASS BISKUT
Tarikh : 16 Febuary 2014( Sunday )- Class Demo Pelbagai Jenis FROZEN FOOD (10 Jenis ) - Rm 190- ( Sudah Penuh-jika nak join untuk next class sila booking sekarang).... Sesuai untuk komersial..Sangat berbaloi..baloi..KLIK GAMBAR CLASS FROZEN
Tarikh : 20 Feb - 27 Feb- Saya berada di Luar Negara- sms,phone call @ email akan direply selepas tarikh ini.. tq
Tarikh : 1 March 2014 (Saturday ) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 3 . ( Harap Maaf - Sudah Penuh )- Rm 190..KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3
Tarikh : 2 March 2014 - RM 250 ( Sudah Penuh ) sesuai untuk bisnes... peserta akan diajar menimbang bahan , membuat, membancuh & menghias brownies in tray secara hand"s on...memang berbaloi- baloi kerana class ini dijalankan secara " DO IT YOURSELF ( DIY)" penyertaan hanya untuk 20 orang sahaja.. ...Penyediaan brownies tersangat senang.. semudah "cekodok pisang"....he..he.. betul !!!.. Join Class jika nak tau detail.. tak ada basic buat kek langsung & tak ada mixer cake pun boleh jadi brownies.... Memang terhangat & berbaloi-baloi.....jangan risau.. pendedahan didalam class.. hanya di " Chef Asma Culinary Studio Sahaja....KLIK GAMBAR CLASS BROWNIES
Tarikh : April 2014 ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake - (DIY Class )-(1. Toffe Butterscoth Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese & Bonus :- Chilled LAVA Baked Cheese Cake)- Rm 350 - ( 10 Kosong - sila booking sekarang .. saya tukar date ke bulan April kerana March tak sempat buat persediaan disebabkan saya berada diluar negara atas urusan bisnes )
Tarikh :-9 March 2014 (Sunday - Half day class - Time : Masa penyediaan hanya 2 jam sahaja, peserta boleh datang antara jam 2pm- 6pm)- Sila booking sekarang - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( Class Bulan APRIL - Sila booking skrg )
Tarikh : 15 March 2014 ( Saturday ) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh - kiv list akan saya masukkan ke next class.. tq )- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4
Tarikh : 16 March 2014 ( Sunday ) - CLASS DEMO 15 JENIS ANEKA BISKUT RAYA VERSI 2014 + 5 Free resepi termasuk sample. ( RM 190)- MAAF SUDAH PENUH..Sila booking untuk next class.. Insyallah April ( mengikut tarikh bila saya free).. .Insyallah resepi yang meletop dan hiasan terkini.. sila booking dan buat bayaran awal.. tq
Tarikh :-23 March 2014 (Sunday - Half day class - Time : masa penyediaan hanya 2 jam sahaja.. peserta boleh dtg antara jam 2pm- 6pm)- Sila booking sekarang - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On BISCOTTI ..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.
Tarikh : 28 March - 31 March 2014 - Saya berada di Luar Negara- sms,phone call @ email akan direply selepas tarikh ini.. tq
**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***
JOM
.. JOIN ... ANDA TIDAK AKAN RUGI APA- APA... ILMU YANG DIKONGSI AKAN
DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN BUAT ANDA SEMUA... BELAJAR DARI YANG PAKAR JIKA ANDA INGIN BERJAYA..
2. Tarikh :28 May - 1 June 2014 ( Wednesday - Sunday)-Trip ke GuangZhou China akan diadakan lagi pada cuti sekolah bulan Mei / June @ SCHOOL HOLIDAY 2014 ( shooping RAYA !!).. RM 2900 .( Booking Dibuka Sekarang )Bayaran akan dicollect secara berperingkat,Jika nak buat bayaran 2 @ 3 kali pun ok.. Pls
register awal.. kerana penyertaan terhad... mmg berbaloi2...kenapa nak
bawa kesana?... saya akan terangkan dalam email kepada yang berminat
sahaja...peserta akan dibawa ketempat2 borong yang termurah.. boleh
borong periuk & peralatan kitchen.. Peluang ini akan saya kongsikan
satu ruang bisness secara " online" yang menguntungkan..strategi bisness
akan saya share bersama ahli rombongan sahaja...sila email @ sms untuk
booking..KLIKGAMBAR TRIP GUANGZHOU.sesungguhnya peluang ini tidak akan merugikan buat semua..
Penting!!.. Penting!!..Sila Baca...Class Aneka Talam.. sila booking skrg, kiv list terlalu ramai.. tq
Tarikh : 9 February 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam - (Part 3 -15 Jenis). ( Sudah Penuh)- Rm 190. class ini saya adakan kerana "lecturer master saya cancel class, sepatutnya tarikh ini saya ada Master Class" Berminat ( terus call @ sms untuk confimkan tempat, nak tunggu date terbaru , mmg lambat lagi untuk class ini, sila join date ini untuk KIV list..).KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3
Tarikh : 15 February 2014 (Saturday ) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 1 . (Sudah Penuh)- Rm 190 KLIKMODULE CLASS ANEKA TALAM
Tarikh : 9 February 2014 (Sunday) - Class Hand's on Aneka Talam - (Part 3 -15 Jenis). ( Sudah Penuh)- Rm 190. class ini saya adakan kerana "lecturer master saya cancel class, sepatutnya tarikh ini saya ada Master Class" Berminat ( terus call @ sms untuk confimkan tempat, nak tunggu date terbaru , mmg lambat lagi untuk class ini, sila join date ini untuk KIV list..).KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3
Tarikh : 15 February 2014 (Saturday ) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 1 . (Sudah Penuh)- Rm 190 KLIKMODULE CLASS ANEKA TALAM
Tarikh : 16 Febuary 2014( Sunday )- Class Demo Pelbagai Jenis FROZEN FOOD (10 Jenis ) - Rm 190- ( Sudah Penuh-jika nak join untuk next class sila booking sekarang).... Sesuai untuk komersial..Sangat berbaloi..baloi..KLIK GAMBAR CLASS FROZEN
Tarikh : 20 Feb - 27 Feb- Saya berada di Luar Negara- sms,phone call @ email akan direply selepas tarikh ini.. tq
Tarikh : 1 March 2014 (Saturday ) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 3 . ( Harap Maaf - Sudah Penuh )- Rm 190..KLIK GAMBAR ANEKA TALAM PART 3
Tarikh : 2 March 2014 - RM 250 ( Sudah Penuh ) sesuai untuk bisnes... peserta akan diajar menimbang bahan , membuat, membancuh & menghias brownies in tray secara hand"s on...memang berbaloi- baloi kerana class ini dijalankan secara " DO IT YOURSELF ( DIY)" penyertaan hanya untuk 20 orang sahaja.. ...Penyediaan brownies tersangat senang.. semudah "cekodok pisang"....he..he.. betul !!!.. Join Class jika nak tau detail.. tak ada basic buat kek langsung & tak ada mixer cake pun boleh jadi brownies.... Memang terhangat & berbaloi-baloi.....jangan risau.. pendedahan didalam class.. hanya di " Chef Asma Culinary Studio Sahaja....KLIK GAMBAR CLASS BROWNIES
Tarikh : April 2014 ( Sunday) - Class Hands On Assorted Cheese Cake - (DIY Class )-(1. Toffe Butterscoth Cheese ,2.Chilled Oreo Crumble Cheese, 3. Melty Choco velvet Cheese & Bonus :- Chilled LAVA Baked Cheese Cake)- Rm 350 - ( 10 Kosong - sila booking sekarang .. saya tukar date ke bulan April kerana March tak sempat buat persediaan disebabkan saya berada diluar negara atas urusan bisnes )
Tarikh :-9 March 2014 (Sunday - Half day class - Time : Masa penyediaan hanya 2 jam sahaja, peserta boleh datang antara jam 2pm- 6pm)- Sila booking sekarang - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On Almond Crunchy / Florentine Snap..Setiap peserta diajar membuat, membancuh Almond crunchy snap ( Resepi homemade & Instant- 2 types akan dipelajari, cara memotong dan packaging akan diajar)..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan. ( Class Bulan APRIL - Sila booking skrg )
Tarikh : 15 March 2014 ( Saturday ) - Class Hand's on Aneka Talam - Part 4 . (Sudah Penuh - kiv list akan saya masukkan ke next class.. tq )- Rm 190..KLIKCLASS ANEKA TALAM PART 4
Tarikh : 16 March 2014 ( Sunday ) - CLASS DEMO 15 JENIS ANEKA BISKUT RAYA VERSI 2014 + 5 Free resepi termasuk sample. ( RM 190)- MAAF SUDAH PENUH..Sila booking untuk next class.. Insyallah April ( mengikut tarikh bila saya free).. .Insyallah resepi yang meletop dan hiasan terkini.. sila booking dan buat bayaran awal.. tq
Tarikh :-23 March 2014 (Sunday - Half day class - Time : masa penyediaan hanya 2 jam sahaja.. peserta boleh dtg antara jam 2pm- 6pm)- Sila booking sekarang - RM 150 sahaja..Class 100% Hand,s On BISCOTTI ..Setiap peserta diajar membuat, membancuh BISCOTTI ( Resepi yang "terlajak laris dipasaran" peserta akan diajar cara packaging & memotong Biscotti ) ..daftar sekrg sebelum bulan puasa menjelang tiba.. rugi jika tak dtg belajar.. permintaan yang tinggi apabila menjelang bulan Ramadhan.
Tarikh : 28 March - 31 March 2014 - Saya berada di Luar Negara- sms,phone call @ email akan direply selepas tarikh ini.. tq
**Sila lihat info , Module Class & keterangan detail dibahagian label ( sebelah kanan) & kepada peserta yang sudah mendapat "dateline payment" , sila buat pembayaran sebelum "dateline", jika tiada pengesahan , saya akan bagi tempat pada waiting list***
Lokasi Class : Taman Putra Perdana , Puchong, Selangor.
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )
( Detail alamat akan disms kepada peserta yang sudah membuat payment sahaja ... )
No Telefone : - 012-3083750012-3083750 ...
Website : http://chefasma.blogspot.com
Email: chefasma19@yahoo.com
Facebook : Asma Nordin
Facebook : Asma Nordin
Masa : 10 .00 Pagi - 6.00 Petang
Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...
Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq
Keperluan Class : Tidak perlu bawa apa2.. semua disediakan termasuk apron, towel, makan, minum & packaging .. Berbaloi ... baloi...
Sijil Penyertaan : Dikeluarkan atas permintaan dengan kadar bayaran Rm 10.00... peserta yang berminat sila send request detail melalui email..tq
0 comments:
Post a Comment